Hotel beoordelingen

  • We hadden een fantastische tijd hier. We hielden van het hotel en waren erg blij om daar te verblijven met zijn prachtige uitzicht en tuinen. Onze zoons trotseerden zelfs het zwembad hoewel het niet echt de tijd van het jaar was om te zwemmen. Het hotel deed me heel erg denken aan Raffles in Singapore. We waren erg blij om te verblijven aan de Nederlandse kant van de grens, hoewel het slechts een kwestie van minuten was om naar Duitsland of België te gaan. We hebben een helikoptervlucht gedaan en we hebben  allemaal genoten van de overige  activiteit die ons werden aangeboden. Ik heb allleen echt verkeerd ingeschat hoeveel geld ik mee had moeten nemen. Het was maar goed dat er een pinautomaat in de lobby is waar we terecht konden met onze creditcards.

    Ann Montreux, septembero.

Ik ben niet zeker in welk type kamer we verbleven, maar alle kamers waren we brandschoon, goed voorzien van alle luxe en het bed werd dagelijks ververst. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het eten is fantastisch! Het terrein is onberispelijk en het uitzicht is prachtig. U kunt er ontspannen of uwzelf met allerlei zaken bezighouden. Het spijt me dat ik je niet kan vertellen over de exacte kamer, maar we hadden een mid-geprijsde kamer en waren zeer tevreden. We hebben genoten tijdens het paardrijden, een ervaring die je niet zou willen missen! Het is een geweldige plek !!

Joachim von Trapp, juni

  • De kamer die we hadden was comfortabel. Het bed was een queen size en zeer comfortabel. De kamer had een bureau en een nachtkastje aan beide zijden van het bed. We hadden een flatscreen-tv. Er was de fles water, koffie, thee, en een waterkoker om warm water te koken. De badkamer was van de juiste grootte met een bad / douche combo, geweldig waterdruk en warm water. Onze ramen geopend, maar we de airconditioner gebruikt. Onze kamer had een gedeeltelijk uitzicht op het gazon van het kant.

    Taboe Moyo, maart

mijn reis naar Zimbabwe u hielp me regelen was onberispelijk. Mijn kamer heeft een prachtig uitzicht op de brug en een uitzicht op de mist die hemelwaarts stijgen van de watervallen. Terwijl ik dit schrijf, zit ik op de veranda kijken naar de zonsopgang door de mist van de watervallen met een mooie deken gedrapeerd over mijn schouders. Het hotel is zo ontzettend mooi en de laatste nacht, vonden we een chocolade met onze namen op onze kussens. Heel mooi en heel bijzonder.

Bastiaan, September

Paulien Hotel was geweldig. Ik vond vele hints van een vervlogen tijdperk en de oude wereldstijl. Het eten was er erg goed. De service was uitstekend en het personeel was bijzonder vriendelijk. Het hotel was schoon en de tuinen waar zeer fraai. Onze kamer had een geweldig uitzicht over Maastricht. Vanaf het terras hadden we een prachtig uitzicht over de Maas waar de mist in de ochtend een adembenemend beeld vormde.

Cynthia Portgaal, Juni

  • Het Paulien Hotel herinnerde me aan de elegante Britse hotels waar ik heb verbleven in de afgelopen jaren tijdens mijn vele zakenreizen. Het pand lijkt zo uit een reisboek te komen. De kamers hadden alle moderne comfort met behoud van de eeuwwisselingssfeer. De ervaring was bijzonder en intens. Het diner in het Lavendel Kamer deed z’n reputatie eer aan en de chef-kok kan, terecht, claimen dat hij in de beste restaurants ter wereld heeft gewerkt. Hoewel het hotel wat duurder is dan hotels in de vijf-sterren categorie was het z’n prijs zeker waard.

  • Willem Frank, mei