Wat wij bieden

Ons hotel kent verschillende secties voor verschillende categorieën gasten. De prijzen verschillen per sectie. Bij ons krijgt u de beste service tegen de meest betaalbare prijs. Ons hotel heeft 180 kamers die elk afzonderlijk zijn ingericht. Er zal altijd een kamer zijn die past bij uw smaak of stemming. Het hotel is ingericht op een manier die de comfortabele charme terugbrengt van vervlogen tijden, met koloniale prenten, hemelbedden, antieke meubels en goed gekozen kunststukken, gecombineert met ouderwetse, traditionele elegantie met een warme en uitnodigende interieur. De lounge biedt een perfecte omgeving om te ontspannen met vrienden, terwijl de Barokkamer rust biedt en afzondering mogelijk maakt in een omgeving van uitzonderlijk comfort en luxe.


Dan is er ook de Eiken lounge die heerlijk licht en koel is en waar je je rustig kunt terugtrekken in een afgelegen hoek om te ontspannen, te lezen of te schrijven. Langs de gangen en vele nissen van ons hotel vind u vele foto’s, affiches en artistieke impressies die de lange en boeiende geschiedenis van het hotel uitgebeelden en die herinneringen oproepen aan lang vervlogen tijden.

Ons hotel heeft een eigen, schilderachtige kapel, die gebouwd werd in 1929. Dit is de locatie geweest voor vele bruiloften en vandaag de dag is deze kapel nog altijd favoriete bij vele nieuwe bruidsparen. Stijl en raffinement zijn handelsmerken van executive suites van het hotel, die luxe zijn ingericht met decor die warm, uitnodigend en rijke aan traditie zijn.

Deluxe kamers zijn ruim, goed uitgerust en ingericht in de traditionele Edwardiaanse stijl met een “out of Limburg” gevoel. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning met alle moderne faciliteiten, waaronder digitale satelliet televisie, telefoon en een kluisje. Gietijzeren, roll-top bad in de stallen vleugel kamers en suites zet de badkamer in een oase van luxe ontspanning. Deluxe kamers en suites in het oorspronkelijke gedeelte van het hotel bieden een adembenemend uitzicht over de rivier de Maas, de stad Maastricht en de omringende landerijen.

De Pullman Suite en de Millenium Kamer zijn comfortabel ingericht met prachtige antieke meubels die een nieuwe dimensie toevoegen aan verfijning aan conferencing. De Pullman suite is geschikt voor vergaderingen voor groepen van tussen de 8 en 40 personen.

Alle kamers worden dagelijks schoongemaakt en room service is 24/7 aanwezig. Voor massages en andere wellness-behandelingen kunt u terecht in de tuinhuisjes gelegen rond het zwembad of in de rust van de tuinen van het hotel. Het hotel beschikt over een zwembad en over een eigen casino. Daar vind u de meest uitdagende gokautomaten. Om een indruk te krijgen raden wij u eens aan om te kijken op de website van onze leverancier; www.nederlandsegokkasten.com.

De pracht van de glorieuze koloniale zwembad ligt tussen de prachtig aangelegde tuinen, met uitzicht op de beroemde Toscaanse brug van Maastricht.

Voor romantici is ons hotel de ideale bestemming bij uitstek. Het hotel biedt zonsondergang riviercruises evenals helikopters en micro-light vluchten.